Bij IGOM krijg je veel ontwikkelkansen gecombineerd met stabiliteit

Jazeker, een kader dat helemaal gewijd is aan mensen die buiten de kaders kijken en denken! Via IGOM krijg je de kans om te verkennen wat echt bij jou past en om jezelf te ontwikkelen. Zoek je een nieuwe uitdaging of persoonlijke groei, maar wil je tegelijkertijd profiteren van een stabiele basis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt veel kanten op binnen de (semi) overheid. Praktisch alle disciplines komen hier aan bod. Werken voor de overheid is uitdagend en maat­schappelijk relevant. Zeker op gemeentelijk niveau is het resultaat van je werk direct merkbaar voor de inwoners van de gemeente. Via IGOM krijg je de kans om daarnaast te investeren in je eigen ontwikkeling en netwerk. Denk je datje talenten bij een andere organisatie beter tot zijn recht komen? Of wil je je talenten op een ander gebied ontwikkelen? Dan kijk je samen met een medewerker van IGOM naar de mogelijkheden.

Wat is IGOM nu precies?

IGOM bundelt de kracht, kennis en ervaring van ruim 300 managers en 6.000 medewerkers binnen de Zuid- en Midden Limburgse overheid. De belangrijkste taak is om alle talenten maximaal tot ontwikkeling te laten komen en om nieuw talent aan de organisaties te binden. De publieke sector staat voor complexe uitdagingen, waardoor er veel kansen liggen voor jonge, hoogopgeleide professionals. Niks grijze muizen en stoffige bureaus. Dynamische organisaties waar gewerkt wordt aan de oplossingen voor morgen! Maak ook onderdeel uit van IGOM. Schrijf je in op igom.nl en kijk welke uitdagende vacatures op jou wachten.