“Ga je voor gelijk of voor geluk?”

(HER)VINDEN VAN WERKGELUK. SAMEN MET MENSIUM.

Verandering leidt bij veel medewerkers tot stress en weerstand. Maar verandering is ook een kans en katalysator voor persoonlijke ontwikkeling. Mensium zet verandering om in ontwikkeling. Dit doen wij door medewerkers met een mobiliteits­dienstverband te begeleiden naar een nieuwe arbeidspositie. Door coaching van professionals en topmanagers, maar ook met opleidingen of (persoonlijkheids)­testen die vernieuwende inzichten geven. Altijd met als doel om bij te dragen aan de persoonlijke en/of professionele ontwikkeling en het (her)vinden van werkgeluk.

Dat is waar wij met Mensium voor staan en waar wij met onze dienstverlening – waaronder ons unieke werkgeluk­contract – en gespecialiseerd team van adviseurs en trainers ons dagelijks voor inzetten. Het door Marc Oonk ontwikkelde model DNA van ontwikkeling is de basis van onze werkwijze. Een twaalf stappenmodel dat samenhang brengt in alles wat er gebeurt tijdens het aangaan of vlottrekken van een ontwikkeltraject. Meer weten over wat Mensium voor jou en/of jouw medewerkers kan betekenen? Of wil je meer weten over het werkgeluk­contract en de werkgeluk­garantie die wij geven? Neem contact op met Marc Oonk via marc.oonk@mensium.nl of 088 - 141 09 00.

WAAROM MENSIUM?

  • Meer dan 85% van de kandidaten vindt binnen 1 jaar nieuw werk.
  • Tevredenheid van medewerker over dienstverlening 9.0.
  • De medewerker is regisseur, Mensium de coach.
  • Keuze uit overname dienstverband incl. ABP, outplacement of in placement.

Mensium I www.mensium.nl I info@mensium.nl Arnhem I Helmond I Bussum I Den Haag I Groningen I Leeuwarden I Breda I Venlo

image